Etusivu    |   Yhteystiedot    |   Tilausohje ja toimitusehdot    |   Myymälä    |   Kahvila Pelekka    |   Savenmaa Ky   
   Haku:Savenmaa Ky
Grene-tuotteet
Kattopellit (talviale!)

Verkkokauppa Savenmaa - Myymälä Nivala

Myymälä Nivala


Myymälä | Verkkokauppa Savenmaa

Arvoisa asiakkaamme!

Myymälämme laajasta valikoimasta löydät valtaosan verkkokaupan tuotteista ja noin 8000 muuta nimikettä!

Avoinna 

arkisin 9-18
lauantaisin 9-16

Tervetuloa!


Verkkokaupan puhelinmyynti/neuvonta:

arkisin 9-17
lauantaisin 9-16

puhelinnumerossa 0400 288 500

Sähköposti

tori(at)saven.fi

Voitte tiedustella sähköpostitse esimerkiksi tuotteiden saatavuutta, noutotilauksen tekemistä jne.Verkkokaupan tuotteita myymälästä noudettaessa varmista varastotilanne puhelimitse tai sähköpostitse. Huomaa! Emme takaa, että kaikki verkkokaupan tuotteet ovat noudettavissa myymälästämme!

Palvelemme Teitä myymälässä ja pyrimme löytämään ratkaisut toiveisiinne nopeasti. Kaikkia sesonkituotteita emme ylläpidä sesongin ulkopuolella myymälässämme näkyvillä. Voitte kuitenkin noutaa mm. kesätavaroita talvella myymälästämme ja talvivarusteet toimitamme samalla tavoin kesäsesongin aikana. Pyydämme näissä tapauksissa tekemään noutotilauksen etukäteen verkkokaupastamme voidaksemme toimittaa tilauksenne myymälään.

Verkkokauppaa päivitämme jatkuvasti. Sen sijaan seuraavilta sivuilta mahdollisesti löytyviin ilmoituksiimme emme tee päivittäin korjauksia, vaan pyydämme ystävällisesti tarkistamaan ajankohtaiset hinta-, saatavuus- ja muut tiedot verkkokaupastamme:

- tori.fi
- nettimarkkina.fi
- nettikone.fi
- nettimoto.fi
- myyjaosta.fiVerkkokauppa Savenmaa, Teollisuustie 3, 85500 Nivala


TERVETULOA OSTOKSILLE!


Katso myymälän sijainti tästä!

 


HUOM! Jos aiot noutaa tilatut ja maksetut tuotteet myymälästämme Nivalasta, valitse toimitustavaksi 'Nouto Nivalan myymälästä'Toimitusmaksu on tällöin 0,00 €.


Ainoastaan maksetut tilaukset varataan myymälästä noudettavaksi!


Ilmoitamme puhelimitse/sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa.

Pidätämme oikeuden muuttaa em. käytäntöä: Ilmoitamme välittömästi, mikäli rahtivapaa nouto myymälästä ei ole kuljetustaloudellisesti mahdollista, tai pidentää toimitusaikaa huomattavasti. 

Huomaa, että kaikki tuotteet eivät ole noudettavissa myymälästä. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, varsinkin jos aiot noutaa isompia tuotteita, ennen tuotteen tilaamista/varaamista!

 Ostoskori on tyhjä.